Çdo produkt ka një histori të ndryshme deti!

⭐⭐⭐⭐⭐
www.taunitafish.com
📍 Te Qafa. 📞 044 383 322
📍 Në Ulpianë 📞 044 964 954
📍 Te Xhambazt. 📞 044 660 022
📍 Te Salla 1 Tetori 📞 045 244 443 
📍 Taunita Gjakovë 📞 043 779 771
📍 Taunita Pejë 📞 048 737 475
📍 Taunita Ferizaj 📞 046 555 656 | 048 554 544
📍 Restoran në Dragodan 📞 049 897 400 
------------------------------------------------------------
📍 Taunita Foods te Menza 📞 044 198 962 - Delivery 
📍 Taunita Depo 📞 044 169 579
Ju mirë presim
#taunitafish #fish #fishing #salmonfish #sushi #kallamari 
#levrek #karkalec #ostrike #astiçe #karkalecfrite #skampi 
#midhje #linguine #koc #foryou #fyp #foryoupage #olives #ollin
Kocë e freskët ose e pjekur!

⭐⭐⭐⭐⭐
www.taunitafish.com
📍 Te Qafa. 📞 044 383 322
📍 Në Ulpianë 📞 044 964 954
📍 Te Xhambazt. 📞 044 660 022
📍 Te Salla 1 Tetori 📞 045 244 443 
📍 Taunita Gjakovë 📞 043 779 771
📍 Taunita Pejë 📞 048 737 475
📍 Taunita Ferizaj 📞 046 555 656 | 048 554 544
📍 Restoran në Dragodan 📞 049 897 400 
------------------------------------------------------------
📍 Taunita Foods te Menza 📞 044 198 962 - Delivery 
📍 Taunita Depo 📞 044 169 579
Ju mirë presim
#taunitafish #fish #fishing #salmonfish #sushi #kallamari 
#levrek #karkalec #ostrike #astiçe #karkalecfrite #skampi 
#midhje #linguine #koc #foryou #fyp #foryoupage #olives #ollin
Kallamari Tubë ose Kallamari i  Pastruar!

⭐⭐⭐⭐⭐
www.taunitafish.com
📍 Te Qafa. 📞 044 383 322
📍 Në Ulpianë 📞 044 964 954
📍 Te Xhambazt. 📞 044 660 022
📍 Te Salla 1 Tetori 📞 045 244 443 
📍 Taunita Gjakovë 📞 043 779 771
📍 Taunita Pejë 📞 048 737 475
📍 Taunita Ferizaj 📞 046 555 656 | 048 554 544
📍 Restoran në Dragodan 📞 049 897 400 
------------------------------------------------------------
📍 Taunita Foods te Menza 📞 044 198 962 - Delivery 
📍 Taunita Depo 📞 044 169 579
Ju mirë presim
#taunitafish #fish #fishing #salmonfish #sushi #kallamari 
#levrek #karkalec #ostrike #astiçe #karkalecfrite #skampi 
#midhje #linguine #koc #foryou #fyp #foryoupage #olives #ollin
FURNIZOHU ME OKTOPOD TË FRESKËT! 🐙🐙🐙
⭐⭐⭐⭐⭐
🌐 www.taunitafish.com
📍 Te Qafa. 📞 044 383 322
📍 Në Ulpianë 📞 044 964 954
📍 Te Xhambazt. 📞 044 660 022
📍 Te Salla 1 Tetori 📞 045 244 443 
📍 Taunita Gjakovë 📞 043 779 771
📍 Taunita Pejë 📞 048 737 475
📍 Taunita Ferizaj 📞 046 555 656 | 048 554 544
📍 Restoran në Dragodan 📞 049 897 400 
------------------------------------------------------------
📍 Taunita Foods te Menza 📞 044 198 962 - Delivery 
📍 Taunita Depo 📞 044 169 579
Ju mirë presim
#taunitafish #fish #fishing #salmonfish #sushi #kallamari 
#levrek #karkalec #ostrike #astiçe #karkalecfrite #skampi 
#midhje #linguine #koc #foryou #fyp #foryoupage #olives #ollin
1  MAJ, 
GËZUAR DITA E PUNËTORVE!
#hapylabour #fyp
KALLAMARI NË ZGARË!
⭐⭐⭐⭐⭐
www.taunitafish.com
📍 Te Qafa. 📞 044 383 322
📍 Në Ulpianë 📞 044 964 954
📍 Te Xhambazt. 📞 044 660 022
📍 Te Salla 1 Tetori 📞 045 244 443 
📍 Taunita Gjakovë 📞 043 779 771
📍 Taunita Pejë 📞 048 737 475
📍 Taunita Ferizaj 📞 046 555 656 | 048 554 544
📍 Restoran në Dragodan 📞 049 897 400 
------------------------------------------------------------
📍 Taunita Foods te Menza 📞 044 198 962 - Delivery 
📍 Taunita Depo 📞 044 169 579
Ju mirë presim
#taunitafish #fish #fishing #salmonfish #sushi #kallamari 
#levrek #karkalec #ostrike #astiçe #karkalecfrite #skampi 
#midhje #linguine #koc #foryou #fyp #foryoupage #olives #ollin
Midhje të ngrira Guackë!
Vetem në Taunita Fish!
⭐⭐⭐⭐⭐
www.taunitafish.com
📍 Te Qafa. 📞 044 383 322
📍 Në Ulpianë 📞 044 964 954
📍 Te Xhambazt. 📞 044 660 022
📍 Te Salla 1 Tetori 📞 045 244 443 
📍 Taunita Gjakovë 📞 043 779 771
📍 Taunita Pejë 📞 048 737 475
📍 Taunita Ferizaj 📞 046 555 656 | 048 554 544
📍 Restoran në Dragodan 📞 049 897 400 
------------------------------------------------------------
📍 Taunita Foods te Menza 📞 044 198 962 - Delivery 
📍 Taunita Depo 📞 044 169 579
Ju mirë presim
#taunitafish #fish #fishing #salmonfish #sushi #kallamari 
#levrek #karkalec #ostrike #astiçe #karkalecfrite #skampi 
#midhje #linguine #koc #foryou #fyp #foryoupage #olives #ollin
Urime Festa e Fitër Bajramit! 🕌
www.taunitafish.com
#fiterbajrami #edimubarak
Furnizohu me produkte për Sushi.
Vetem në Taunita Fish!
⭐⭐⭐⭐⭐
www.taunitafish.com
📍 Te Qafa. 📞 044 383 322
📍 Në Ulpianë 📞 044 964 954
📍 Te Xhambazt. 📞 044 660 022
📍 Te Salla 1 Tetori 📞 045 244 443 
📍 Taunita Gjakovë 📞 043 779 771
📍 Taunita Pejë 📞 048 737 475
📍 Taunita Ferizaj 📞 046 555 656 | 048 554 544
📍 Restoran në Dragodan 📞 049 897 400 
------------------------------------------------------------
📍 Taunita Foods te Menza 📞 044 198 962 - Delivery 
📍 Taunita Depo 📞 044 169 579
Ju mirë presim
#taunitafish #fish #fishing #salmonfish #sushi #kallamari 
#levrek #karkalec #ostrike #astiçe #karkalecfrite #skampi 
#midhje #linguine #koc #foryou #fyp #foryoupage #olives #ollin
PRODUKTE ME CILËSI TË GARANTUAR!
VETËM NË TAUNITA FISH 🐙🦑🦞🦀🦐🦪🐠🐟
⭐⭐⭐⭐⭐

www.taunitafish.com
📍 Te Qafa. 📞 044 383 322
📍 Në Ulpianë 📞 044 964 954
📍 Te Xhambazt. 📞 044 660 022
📍 Te Salla 1 Tetori 📞 045 244 443 
📍 Taunita Gjakovë 📞 043 779 771
📍 Taunita Pejë 📞 048 737 475
📍 Taunita Ferizaj 📞 046 555 656 | 048 554 544
📍 Restoran në Dragodan 📞 049 897 400 
------------------------------------------------------------
📍 Taunita Foods te Menza 📞 044 198 962 - Delivery 
📍 Taunita Depo 📞 044 169 579
Ju mirë presim
#taunitafish #fish #fishing #salmonfish #sushi #kallamari 
#levrek #karkalec #ostrike #astiçe #karkalecfrite #skampi 
#midhje #linguine #koc #foryou #fyp #foryoupage #olives #ollin
LEVREK I FRESKËT
⭐⭐⭐⭐⭐
📍 Te Qafa. 📞 044 383 322
📍 Në Ulpianë 📞 044 964 954
📍 Te Xhambazt. 📞 044 660 022
📍 Te Salla 1 Tetori 📞 045 244 443 
📍 Taunita Gjakovë 📞 043 779 771
📍 Taunita Pejë 📞 048 737 475
📍 Taunita Ferizaj 📞 046 555 656 | 048 554 544
📍 Restoran në Dragodan 📞 049 897 400 
------------------------------------------------------------
📍 Taunita Foods te Menza 📞 044 198 962 - Delivery 
📍 Taunita Depo 📞 044 169 579
Ju mirë presim
#taunitafish #fish #fishing #salmonfish #sushi #kallamari 
#levrek #karkalec #ostrike #astiçe #karkalecfrite #skampi 
#midhje #linguine #koc #foryou #fyp #foryoupage #olives #ollin
ROLE MERLUCI
KALLAMARI UNAZË

⭐⭐⭐⭐⭐
📍 Te Qafa. 📞 044 383 322
📍 Në Ulpianë 📞 044 964 954
📍 Te Xhambazt. 📞 044 660 022
📍 Te Salla 1 Tetori 📞 045 244 443 
📍 Taunita Gjakovë 📞 043 779 771
📍 Taunita Pejë 📞 048 737 475
📍 Taunita Ferizaj 📞 046 555 656 | 048 554 544
📍 Restoran në Dragodan 📞 049 897 400 
------------------------------------------------------------
📍 Taunita Foods te Menza 📞 044 198 962 - Delivery 
📍 Taunita Depo 📞 044 169 579
Ju mirë presim
#taunitafish #fish #fishing #salmonfish #sushi #kallamari 
#levrek #karkalec #ostrike #astiçe #karkalecfrite #skampi 
#midhje #linguine #koc #foryou #fyp #foryoupage #olives #ollin
RECETË SUPË E PESHKUT!
Receta e supës së peshkut për 4 persona
1. Ngrohni vajin e ullirit në një tenxhere të madhe me fund të trashë mbi nxehtësinë mesatare-të lartë. Shtoni qepën dhe skuqeni për 4 minuta. Shtoni hudhrën dhe gatuajeni edhe një minutë. Shtoni majdanozin dhe përzieni për 2 minuta. Shtoni domaten dhe pastën e domates dhe gatuajeni butësisht për 10 minuta të tjera ose më shumë.
2. Shtoni lëngun e moluskut dhe copzat e peshkut. Lëreni të ziejë derisa peshku të jetë gatuar dhe të copëtohet lehtësisht, rreth 3 deri në 5 minuta. Shtoni erëza, rigon, trumzë dhe tabasko. Shtoni kripë dhe piper sipas shijes tuaj.
3. Shërbejeni supën në enë individuale.
Mund të shërbehet me bukë me kore për t'u zhytur në lëngun e zierjes së peshkut.
Ju bëftë mirë!
Vetëm në Taunita Fish
⭐⭐⭐⭐⭐
📍 Te Qafa. 📞 044 383 322
📍 Në Ulpianë 📞 044 964 954
📍 Te Xhambazt. 📞 044 660 022
📍 Te Salla 1 Tetori 📞 045 244 443 
📍 Taunita Gjakovë 📞 043 779 771
📍 Taunita Pejë 📞 048 737 475
📍 Taunita Ferizaj 📞 046 555 656 | 048 554 544
📍 Restoran në Dragodan 📞 049 897 400 
------------------------------------------------------------
📍 Taunita Foods te Menza 📞 044 198 962 - Delivery 
📍 Taunita Depo 📞 044 169 579
Ju mirë presim
#taunitafish #fish #fishing #salmonfish #sushi #kallamari 
#levrek #karkalec #ostrike #astiçe #karkalecfrite #skampi 
#midhje #linguine #koc #foryou #fyp #foryoupage #olives #ollin
Llojllojshmëri e produkteve të detit!

Vetëm në Taunita Fish
⭐⭐⭐⭐⭐
📍 Te Qafa. 📞 044 383 322
📍 Në Ulpianë 📞 044 964 954
📍 Te Xhambazt. 📞 044 660 022
📍 Te Salla 1 Tetori 📞 045 244 443 
📍 Taunita Gjakovë 📞 043 779 771
📍 Taunita Pejë 📞 048 737 475
📍 Taunita Ferizaj 📞 046 555 656 | 048 554 544
📍 Restoran në Dragodan 📞 049 897 400 
------------------------------------------------------------
📍 Taunita Foods te Menza 📞 044 198 962 - Delivery 
📍 Taunita Depo 📞 044 169 579
Ju mirë presim
#taunitafish #fish #fishing #salmonfish #sushi #kallamari 
#levrek #karkalec #ostrike #astiçe #karkalecfrite #skampi 
#midhje #linguine #koc #foryou #fyp #foryoupage #olives #ollin
Urime Muaji i Shenjtë i Ramazanit!

⭐⭐⭐⭐⭐
📍 Te Qafa. 📞 044 383 322
📍 Në Ulpianë 📞 044 964 954
📍 Te Xhambazt. 📞 044 660 022
📍 Te Salla 1 Tetori 📞 045 244 443 
📍 Taunita Gjakovë 📞 043 779 771
📍 Taunita Pejë 📞 048 737 475
📍 Taunita Ferizaj 📞 046 555 656 | 048 554 544
📍 Restoran në Dragodan 📞 049 897 400 
------------------------------------------------------------
📍 Taunita Foods te Menza 📞 044 198 962 - Delivery 
📍 Taunita Depo 📞 044 169 579
Ju mirë presim
#taunitafish #fish #fishing #salmonfish #sushi #kallamari 
#levrek #karkalec #ostrike #astiçe #karkalecfrite #skampi 
#midhje #linguine #koc #foryou #fyp #foryoupage #olives #oll
Tani mundë të na gjeni edhe në pikën e re në PRISHTINA MALL, INTEREX ku mund të shërbeheni me produkte deti të freskëta të ngrira dhe të marinuara.

Vetëm në Taunita Fish
⭐⭐⭐⭐⭐
📍 Te Qafa. 📞 044 383 322
📍 Në Ulpianë 📞 044 964 954
📍 Te Xhambazt. 📞 044 660 022
📍 Te Salla 1 Tetori 📞 045 244 443 
📍 Taunita Gjakovë 📞 043 779 771
📍 Taunita Pejë 📞 048 737 475
📍 Taunita Ferizaj 📞 046 555 656 | 048 554 544
📍 Restoran në Dragodan 📞 049 897 400 
------------------------------------------------------------
📍 Taunita Foods te Menza 📞 044 198 962 - Delivery 
📍 Taunita Depo 📞 044 169 579
Ju mirë presim
#taunitafish #fish #fishing #salmonfish #sushi #kallamari 
#levrek #karkalec #ostrike #astiçe #karkalecfrite #skampi 
#midhje #linguine #koc #foryou #fyp #foryoupage #olives #ollin
Ju prezantojmë pikën tonë më të re të cilën e kemi hapur në rrjetin e marketeve INTEREX në PRISHTINA MALL

Vetëm në Taunita Fish

Ju mirë presim

#taunitafish #fish #fishing #salmonfish #sushi #kallamari
#levrek #karkalec #ostrike #astiçe #karkalecfrite #skampi
#midhje #linguine #koc #foryou #fyp #foryoupage #olives #o
Fileto Toni | Fileto Skumer
Të marinuara në vaj

Vetëm në Taunita Fish
⭐⭐⭐⭐⭐
📍 Te Qafa. 📞 044 383 322
📍 Në Ulpianë 📞 044 964 954
📍 Te Xhambazt. 📞 044 660 022
📍 Te Salla 1 Tetori 📞 045 244 443 
📍 Taunita Gjakovë 📞 043 779 771
📍 Taunita Pejë 📞 048 737 475
📍 Taunita Ferizaj 📞 046 555 656 | 048 554 544
📍 Restoran në Dragodan 📞 049 897 400 
------------------------------------------------------------
📍 Taunita Foods te Menza 📞 044 198 962 - Delivery 
📍 Taunita Depo 📞 044 169 579
Ju mirë presim
#taunitafish #fish #fishing #salmonfish #sushi #kallamari 
#levrek #karkalec #ostrike #astiçe #karkalecfrite #skampi 
#midhje #linguine #koc #foryou #fyp #foryoupage #olives #ollinj
Produkte të Freskëta Deti!
Vetëm në Taunita Fish

⭐⭐⭐⭐⭐
📍 Te Qafa. 📞 044 383 322
📍 Në Ulpianë 📞 044 964 954
📍 Te Xhambazt. 📞 044 660 022
📍 Te Salla 1 Tetori 📞 045 244 443 
📍 Taunita Gjakovë 📞 043 779 771
📍 Taunita Pejë 📞 048 737 475
📍 Taunita Ferizaj 📞 046 555 656 | 048 554 544
📍 Restoran në Dragodan 📞 049 897 400 
------------------------------------------------------------
📍 Taunita Foods te Menza 📞 044 198 962 - Delivery 
📍 Taunita Depo 📞 044 169 579
Ju mirë presim
#taunitafish #fish #fishing #salmonfish #sushi #kallamari 
#levrek #karkalec #ostrike #astiçe #karkalecfrite #skampi 
#midhje #linguine #koc #foryou #fyp #foryoupage #olives #ollinj
Urime 7 Marsi, dita e mësuesit!
Funizohuni në Taunita Fish!
Produkte të freskëta të përgatitura, të marinuara dhe të ngrira.
Llojllojshmeri e produkteve të detit.

⭐⭐⭐⭐⭐
📍 Te Qafa. 📞 044 383 322
📍 Në Ulpianë 📞 044 964 954
📍 Te Xhambazt. 📞 044 660 022
📍 Te Salla 1 Tetori 📞 045 244 443 
📍 Taunita Gjakovë 📞 043 779 771
📍 Taunita Pejë 📞 048 737 475
📍 Taunita Ferizaj 📞 046 555 656 | 048 554 544
📍 Restoran në Dragodan 📞 049 897 400 
------------------------------------------------------------
📍 Taunita Foods te Menza 📞 044 198 962 - Delivery 
📍 Taunita Depo 📞 044 169 579
Ju mirë presim
#taunitafish #fish #fishing #salmonfish #sushi #kallamari 
#levrek #karkalec #ostrike #astiçe #karkalecfrite #skampi 
#midhje #linguine #koc #foryou #fyp #foryoupage #olives #ollinj
Shijoni Karkalecin në Taunita Fish!
⭐⭐⭐⭐⭐
📍 Te Qafa. 📞 044 383 322
📍 Në Ulpianë 📞 044 964 954
📍 Te Xhambazt. 📞 044 660 022
📍 Te Salla 1 Tetori 📞 045 244 443 
📍 Taunita Gjakovë 📞 043 779 771
📍 Taunita Pejë 📞 048 737 475
📍 Taunita Ferizaj 📞 046 555 656 | 048 554 544
📍 Restoran në Dragodan 📞 049 897 400 
------------------------------------------------------------
📍 Taunita Foods te Menza 📞 044 198 962 - Delivery 
📍 Taunita Depo 📞 044 169 579
Ju mirë presim
#taunitafish #fish #fishing #salmonfish #sushi #kallamari 
#levrek #karkalec #ostrike #astiçe #karkalecfrite #skampi 
#midhje #linguine #koc #foryou #fyp #foryoupage #olives #ollinj
WASABI POWDER
Përgatitja e lehtë për të bërë wasabi: Përzieni mirë pluhurin wasabi me ujë të ftohtë. Është i shkëlqyeshëm për salcat, si dhe sushi dhe petë të ftohta të stilit japonez.

⭐⭐⭐⭐⭐
📍 Te Qafa. 📞 044 383 322
📍 Në Ulpianë 📞 044 964 954
📍 Te Xhambazt. 📞 044 660 022
📍 Te Salla 1 Tetori 📞 045 244 443 
📍 Taunita Gjakovë 📞 043 779 771
📍 Taunita Pejë 📞 048 737 475
📍 Taunita Ferizaj 📞 046 555 656 | 048 554 544
📍 Restoran në Dragodan 📞 049 897 400 
------------------------------------------------------------
📍 Taunita Foods te Menza 📞 044 198 962 - Delivery 
📍 Taunita Depo 📞 044 169 579
Ju mirë presim
#taunitafish #fish #fishing #salmonfish #sushi #kallamari 
#levrek #karkalec #ostrike #astiçe #karkalecfrite #skampi 
#midhje #linguine #koc #foryou #fyp #foryoupage #olives #ollinj
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Connected account for the user taunitafish does not have permission to use this feed type.